Ring til os​

Book tid online​

Skriv til os​

... hjælper der, hvor det er nemmere sagt end gjort​

Simpelt trick til at booste dine positive tanker og træne din positive tankemuskel.

Vidste du, at: 

  • det gennemsnitlige mennesker (ja: DIG:-)) tænker 50-60.000 tanker om dagen?
  • hovedparten​ af disse tanker er gengangere og desværre ofte mere negativt ladede end positivt.
  • dine tanker "tænder" dine følelser - og dine følelser skubber til din adfærd (bevidst eller ubevidst).
  • du kan træne dine tanker muskler, så de positive overbevisninger bliver mere aktive og stærke.
  • du kan gøre en væsentlig forskel for dig selv - også selvom du er helt nede i kulkælderen.

​Hænger du lidt med mulen?

Er du ikke helt i top på humørbarometret?

Har du været igennem en svær tid og oplever du et humørmæssigt efterslæb nu, hvor alle de ydre forhold måske endda har rettet sig efter en tid med modgang?

Det behøver ikke være så svært og nogen gange er blot én enkelt handling det mest effektive redskab. Sådan er det med denne helt simple metode til at træne din hjernes evne til at filtrere de positive ting frem i din bevidsthed – træn din positive tankemuskel og nyd at det bliver nemmere efter blot kort tid.

Så enkelt er det:

1. Læg en blok eller et stykke papir på køkkenbordet, skrivebordet eller der, hvor du nu opholder dig mest. Hvis du er fysisk mere aktiv og går meget omkring - så hav en lille blok med dig.

2. Beslut dig for at være ekstra opmærksom på ALT, der har en positiv ladning– dvs. alt ALT, der ikke er negativt eller neutralt. Selv bitte små ting, som kun har en lille positiv ladning tæller også med.

Alt behageligt og rart, alt hvad der er okay og i orden – det hører med. Dvs. at den varme kop kaffe, frisk luft i hovedet, en solstråle ind af vinduet, et blødt tæppe eller blot det at sætte sig ned på en stol når du har brug for at hvile, eller det at rejse sig op og gå rundt når din krop behøver det – det hører med.

Undlad at vurdere på om den positive ladning er stor eller lille, okay?

Dette er ikke en konkurrence med dig selv eller et spørgsmål om at præstere ”meget positivt”. Lige nu drejer det sig udelukkende om at træne din positive tankemuskel op til at skumme de positivt ladede oplevelser og indtryk fra til dig.

3. Skriv nu ned på dit papir hver gang du bliver opmærksom på, at der er noget, som har en positiv ladning. ALT tæller med, alt det du TÆNKER og SANSER. Du kan nøjes med at skrive i stikord, som f.eks. ”dejlig appelsin”, lunt bad”, ”sidste sommer”, ”solskin”, ”min hund”, osv..

Du kan skrive på kryds og tværs af papiret eller liste tingene i rækkefølge. Det er hip som hap.

Så længe du lige bruger de få sekunder det tager at fatte din kuglepen/blyant og skrive det ned, som er positivt, ja, så er opgaven 100% løst. Jeg har endda haft klienter, som har skrevet ned alle mulige steder, på aviser, på toiletpapiret, på deres arme, så de positive ord til sidst har stået overalt i deres hjem, bil og kropJ Kan du forestille dig, hvordan alle disse meget synlige beviser på, at der er positivt til, har påvirket disse klienter? Ja, de har også grinet højt, når de har fortalt mig om det.

4. Giv håndslag med dig selv på at gøre øvelsen i en bestemt periode. Minimum én uge.

5. Evaluér når perioden er omme og tænk alle de positivt ladede ting igennem. Du overrasker måske dig selv med, hvor mange gode, positive og dejlige ting livet rummer. Uden at der er sket noget som helst andet end, at du er blevet opmærksom på det.

Hvorfor virker dette simple trick? Er det ikke lidt naivt at tro, at denne enkle metode kan gøre dig mere positiv og glad?

Både jo og nej.

Rent ”hjerneteknisk” sker der hele tiden en filtrering af information, når du gå gennem din dag og oplever ting med dit sanseapparat, fokuserer din opmærksomhed på det der sker i løbet af din dag og tænker tanker.

Hvis dit filter er indstillet på en måde, som filtrerer det vi kalder ”negative ting” fra og leverer det til din bevidsthed – ja, så vil din virkelighedsopfattelse, dine tanker og dit humør blive påvirket af det i negativ retning.

Der kan være mange rigtigt gode grunde til, at dit filter måske er lidt mere negativt end positivt: du kan have oplevet ting, som har lært dig at være mere agtpågivende, du kan være såret eller være blevet snydt. Du kan have mistet eller været igennem en meget svær og udfordrende periode i dit liv. Det kun naturligt, at livet ikke føles og opleves som en dans på roser, når det ikke er det.

Problemet opstår, når vores filtre fortsætter med den negative filtrering – når der går automatisk i tingene og sindet ukritisk kommer til at smække alle de tidligere negative erfaringer og oplevelser over i nutiden – så de kommer til at påvirke og definere, hvordan vi oplever og fortolker det, der sker i nuet.

Hvis de negative mønstre ligger i vores underbevidste lag – ja, så kræver det en hel del at ændre på dem. Nok også mere end dette simple trick kan afhjælpe fuldt ud.

Men tænk hvis en relativt beskeden indsats, kan gøre en relativ stor forskel for dig? Og løfte den %del af positive tanker og følelser du mærker i løbet af din hverdag? Nemlig – så er du på vej!

Når alt er mørkt kan selv en lille sprække af lys gøre, at det hele synes lidt lettere. Hjælp din hjerne, dit humør og den lyse side i dig selv lidt på vej med dette simple trick!

Send mig en besked i kontaktfeltet, hvis du har brug for hjælp til at få tricket til at virke for dig! Jeg hjælper dig der, hvor det er nemmere sagt end gjort!

God fornøjelse !

​​​Er det hele nemmere sagt end gjort?

Er der minus på energikontoen til at hive dig selv op?

Er du træt af at stå alene med alt det som er svært?

Er selvhjælpsværktøjer, som det jeg har forklaret i denne blog, bare slet ikke dig?

Så hjælper jeg dig gerne på vej til et lysere liv med mere optimisme,​ håb og livsglæde.

Send mig dit navn og kontaktinfo - så hører du fra mig snarest muligt...

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Westh Hypnose & Hypnoterapi

CVR: 30447964

​© Copyright på tekst og billeder