Ring til os​

Book tid online​

Skriv til os​

... hjælper der, hvor det er nemmere sagt end gjort​

​Vil du ud af din depression nu?

Uanset om du har været deprimeret i kortere eller længere tid - så er der hjælp at hente. 

Det kan rent faktisk godt lade sig gøre at komme videre i livet og ud af sin depression. 

Ring til mig på tlf: 31951808 eller vælg straks at finde dine tider til et lysere liv HER

Depression - det mørkeste sted at synke ned.

Langt de fleste mennesker, der har oplevet at have en depression, kan relativt nemt kende forskel på den almindelige følelse af at være trist - og så det at have en depression. Når du er trist, så er du ked af det. Og der er en årsag til din ked-af-det-hed. Det kan være du har slået op med din kæreste. Det kan være du har haft et skænderi med din søn eller din far. Men det kan også være, at du har mistet et længe elsket kæledyr. Så SKAL du blive trist og ked-af-det. Det ville være unormalt andet. 

En depression er anderledes. Når du er deprimeret kan du opleve disse ting - helt uden, at du kan finde en årsag til dem:


  • enorm træthed og fravær af energi
  • manglende lyst og initiativ
  • svingende appetit
  • social tilbagetrækning
  • søvnproblemer
  • svært at overskue ting og svigtende overblik​

Kan en depression "være sund"?

Nej, tænker du - nu må hun holde op. Mener hun virkeligt den overskrift? Ja, det gør jeg. Jeg vil forklare dig hvorfor og hvordan - og måske du vil bliver overrasket over, hvor godt du genkender dit eget mønster.

Lad mig først understrege: ikke alle depressioner er "sunde". Som hypnoterapeut arbejder jeg kun med almindeligt raske og normale mennesker - og der findes også de depressioner, som hører ind under vores offentlige sundhedssystem her  DK. Det er når depressionen bliver klinisk - og en sygdom. Så er det vigtigt, at du henvender dig til din læge og får hjælp den vej. 

Men hvordan finder man så ud af, om man har en "sund" - altså normal depression - eller en depression der gør, at man er syg? ​

Hvis din depression kommer, som en konsekvens af, at du igennem lang tid har haft andre negative følelser "i klemme": angst, tristhed, selvværd, usikkerhed, ensomhed, frustration m.v.. - så fungerer depressionen som en sikkerhedsventil. Så vil den indtræffe på et tidspunkt, hvor du bare ikke kan længere og hvor det ville være værre for dig, at fortsætte med at føle frustration, ensomhed, vrede, tristhed m.v.. I den sammenhæng er depression en sikkerhedsventil, som "pifter det værste overtryk" og fortæller dig, at det er på tide at tage en pause, hvile og samle kræfter. Det vil alt andet lige være bedre end at køre der ud af med 120%, topfrustreret, virkeligt vred, enormt ked af det, ensom og stresset. 

Pausen som depressionen giver kan gøre, at dit system får mulighed for at blive taget af det værste pres - og at du i dit indre begynder at finde nye veje at gå, nye løsningsmuligheder og nye handle muligheder. 

​Firmainformation

Westh Hypnose & Hypnoterapi

CVR: 30447964

​© Copyright på tekst og billeder