Ring til os​

Book tid online​

Skriv til os​

... hjælper der, hvor det er nemmere sagt end gjort​

Informing Soul Technique® - ​kend formålet med dit liv

​Når du booker en tid til Informing Soul Technique® skal du huske at booke 2 sammenhængende tider i online kalenderen, som du finder her på sitet. Du kan gå direkte dertil ved at klikke her

Du skal afsætte 4 timer til én session med Informing Soul Technique®.

De 2 vigtigste øjeblikke i dit liv

​Dagen, hvor du blev født

​Dagen, hvor du finder ud af, hvorfor du blev født!

At kende formålet med sit liv

​Med Informing Soul Technique® har du mulighed for at få indsigt på et plan langt dybere end din logiske, rationelle bevidsthed kan analysere dig frem til. Med indsigt omkring dit livsformål, vil du få mulighed for at se dit liv i et lysere, mere tilgivende og positivt perspektiv. Og mange oplever, at de bliver langt bedre til at ”tage det” som er, på den bedste af alle måder – og at livet dermed et nyt skær, en ny og mere positiv karakter.

At kende formålet med sit liv giver mange et helt nyt perspektiv på de vanskeligheder og den smerte, som alle oplever i kortere eller længere perioder. Et gammelt ordsprog siger, at ”det er ikke som man har det, men som man tager det” – og når den man kigger i dybden af dette udsagn forstås sandheden ved, at enhver situation, begivenhed eller tilstand rummer sin modsætning. Og at vi dermed alle har muligheden for at bære det liv, som vi har levet på forskellig måde.​

​Et spirituelt perspektiv

​Når vi anvender Informing Soul Technique® vil du ikke opleve det som en ud-af-kroppen-oplevelse, men som en rolig proces, hvor du får adgang til et spirituelt perspektiv på dit liv og de udfordringer og opgaver som ligger i det.

Indblik og indsigt i dig selv og den du virkelig er!

​​Informing Soul Technique™ er en tryg og blid metode til at opnå indsigt i dit livsformål udfra et sjæleligt perspektiv. I den sjælelige tilstand – her hvor du er den rene, spirituelle udgave af dig selv – arbejder vi sammen om at du får indblik i bl.a.:

  • ​Sjæleligt perspektiv på formålet med dit nuværende liv
  • ​Sjæleligt perspektiv på dine nuværende livsopgave(r)
  • ​Familiens betydning for dit livsformål
  • ​Andre relationer, der har betydning for dit livsformål
  • ​Betydningen af større udfordringer og modstande
  • ​Indsigt i formålet med aktuelle begivenheder i dit liv

​Firmainformation

Westh Hypnose & Hypnoterapi

CVR: 30447964

​© Copyright på tekst og billeder