Ring til os​

Book tid online​

Skriv til os​

... hjælper der, hvor det er nemmere sagt end gjort​

Sådan hjælper jeg dig!

Hypnose er effektivt. 

Des dybere du er og des bedre redskaber der bruges, des bedre resultater får du.

Hos Westh Hypnose vil du opleve en særlig form for hypnoterapi: 

læs mere om 5-PATH® hypnoterapi HER. For at sikre dig de bedste resultater, arbejdes der kun ved særskilt aftale i enkeltsessioner - og som udgangspunkt altid i standardforløb.​

Et hypnoterapeutisk standardforløb består af 5 sessioner af ca. 2 timers varighed.

Et hypnoterapeutisk standardforløb incl. selvhypnose består af 5 sessioner + én selvhypnose session.

Sådan er dit hypnoseforløb struktureret:

1. session:

I vores første session fortæller jeg dig om sindet, om sindets funktion og om hypnose. Du bliver vejledt i, hvordan du får mest muligt med dig fra session og størst udbytte af det arbejde vi laver sammen, mens du er i hypnose. 

Derefter fortæller du om din problemstilling og det du ønsker forandring på i dit liv. Sessionen afsluttes med selve hypnosen/hypnoterapien.

Selvhypnose session:

Hvis du har valgt at koble kursus med selvhypnose på dit forløb, så planlægger vi en ekstra selv hypnose session mellem den første og den anden session i dit forløb.

Denne session afsættes udelukkende til, at du kan lære selvhypnose og opstarte med at praktisere selvhypnose. I de resterende sessioner af dit forløb vil vi bruge 10-15 minutter af hver session på den fortsatte undervisning i selvhypnose og undervisning i flere niveauer af selvhypnose.

2.-5. session:

Alle disse sessioner startes med en kort evaluering af dine fremskridt og oplevelser siden sidste session. Herefter bruger vi resten af sessionen i hypnose og arbejder videre med din problemstilling vha. forskellige hypnoterapeutiske teknikker.

Det er et stort arbejde du udfører på kort tid - emotionelt, mentalt og til tider også fysisk. Derfor oplever nogen en vis udmattelse efter sessionen, og nogen vil ønske at have en kort pause fra f.eks. arbejde eller skole efterfølgende. 

De fleste går dog videre til dagens øvrige opgaver efter deres hypnose session.

Godt at vide om hypnose og hypnoterapi!

​Hypnose er en helt naturlig bevidsthedstilstand, som du går ud og ind af flere gange i løbet af din hverdag. Det er ganske enkelt en tilstand, hvor din opmærksomhed (=bevidsthed) er ekstra opmærksom eller fokuseret. Når du er i hypnose, er du øget modtagelig overfor forslag, verbale såvel som nonverbale. F.eks. når du dagdrømmer, kører på motorvejen eller når du lige er ved at vågne/ falde i søvn. Men også når du dyrker motion og sveden springer af din pande, kan du være i dyb hypnose (tænk på maratonløbere, svømmere, spinnere osv.).

Hypnose er en tilstand af skærpet opmærksomhed, hvor du er ekstra modtagelig overfor forslag.

Al hypnose er i realiteten selvhypnose - og når vi ses er det derfor for at samarbejde om, at du kan opnå maksimal effekt og forandring mens du er i hypnose. Jeg kan intet gøre uden dig og din indsats: al hypnose er betinget af ét væsentligt vilkår: at du følger mine instruktioner (dvs. tænker på det jeg siger til dig). Det vil også sige, at ikke kan hypnotiseres imod din vilje. Du vil heller ikke sige eller gøre ting, der overskrider dine personlige grænser eller værdier.

Hypnose er en bevidsthedstilstand og kan som sådan ikke mærkes. Men du vil kunne mærke effekten af de forslag, som bliver givet til dig (i det omfang, som du følger dem). Din hypnoseoplevelse afhænger derfor helt af, hvilke forslag og instruktioner der bliver givet - og i hvilket omfang og hvordan du følger dem.

Grundlæggende hypnose

"Grundlæggende hypnose" er et begreb for en lang række teknikker, der anvendes indenfor forslag/ suggestioner og visualisering. Hvis du alene modtager grundlæggende hypnose, kan du forvente, at effekten holder mellem 2 timer og 2 uger. Enkelte oplever dog - specielt ved repetition - at effekten er mere holdbar.

Avanceret hypnoterapi

​"Avanceret hypnoterapi" anvendes som begreb for en lang række moderne, avancerede hypnoterapeutiske teknikker og redskaber. Hos Westh hypnose arbejdes der med 5-PATH® hypnoterapi, som er det eneste NGH godkendte universelle hypnosesystem i verden. Med 5-PATH® hypnoterapi vil du som klient opleve at få indsigt i din problemstilling, ikke bare en logisk, men også følelsesmæssig indsigt.

Hvorfor bruger vi tests?

​De bedste hypnoterapeuter anvender tests i deres arbejde. Rent faktisk, så er dette den eneste valide måde at bestemme om klienterne i hypnose - og i hvilken dybde klienten er i. Westh bruger synlige tests for at klienten kan få oplevelsen af hypnose. Westh bruger også usynlige tests, for at sikre den optimale hypnosedybde.

Som klient vil du ikke hverken kunne mærke de usynlige tests eller vide, hvornår de bliver foretaget. De usynlige tests er hypnoterapeutens arbejdsredskab. Lidt ligesom advokaten, der kender alle paragrafferne, men ikke nødvendigvis læser dem alle op for klienten.

Selve hypnosen kan ikke mærkes. Hypnose er slet og ret en funktionalitet af din bevidsthed. Og bevidsthed mærker vi ikke - vi konstatere blot at vi er ved bevidsthed, fordi vi tænker tanker. Hvis du mærker noget, så er det effekten af at følge bestemte instruktioner - i den grad du vælger at følge disse instruktioner. Dvs. at vi med brugen af hypnose, kan producere forskellige oplevelser, der føles på forskellige måder.

Klienter fra hele landet finder vej til Westh Hypnose & Hypnoterapi. Når du leder efter hypnose nær Kolding, Esbjerg, Haderslev, Billund, Grindsted, Vejle og Horsens, så vil du opleve at der kun er kort køretid. Westh Hypnose er placeret kun 2.6 km. fra motorvejen mellem Kolding og Esbjerg, så det er nemt at finde og kort vej at køre. 

Hypnose og hypnoterapi er korttidsterapi, et redskab til at hjælpe dig fri af problemstillinger som flyskræk, edderkoppefobi, neglebidning, depression, social angst, generthed, lavt selvværd, præstationsangst, indre uro, søvnbesvær, og mange andre problemstillinger. Udfylde formularen og jeg kontakter dig for en snak om dine muligheder for at få hjælp med hypnose.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Westh Hypnose & Hypnoterapi

CVR: 30447964

​© Copyright på tekst og billeder