Ring til os​

Book tid online​

Skriv til os​

... hjælper der, hvor det er nemmere sagt end gjort​

Det siger klienterne

Vores klienter der har været til hypnose hos Westh Hypnose & Hypnoterapi​ beskriver her hvordan de har oplevet forløbet.

Vi har udvalgt nogle af kundereferencerne som du kan læse her.​

Præstations- og præsentationsangst

"Lige siden folkeskolen har jeg kæmpet med en voldsom præstationangst. Jeg er altid blevet meget nervøs når jeg f.eks. skulle præsentere mig selv eller andet foran andre og det at holde en tale eller foredrag var helt umulig. Angsten gjorde at jeg rystede på mine hænder, fik hjertebanken og blokerede for luftvejene, så jeg ikke følte at jeg kunne trække vejret ordenligt. Det gjorde, at det var nærmest umuligt, at få sagt de ting som jeg havde på hjertet.

Jeg har selvstændig virksomhed og angsten har forhindret mig i at udvikle mit firma i den retning jeg gerne ville. Derfor besluttede jeg at få hjælp ved Karen og det er helt utroligt, hvor befriende det føles nu at være helt fri.

Jeg har for 14 dage siden holdt mit første foredrag for 50 personer og der var intet angst overhovedet. Det var så vildt at kunne tale frit og jeg har følelsen og lysten til at gøre det igen og igen og igen.

Karen du top professionel og samtidig utrolig hjertevarm og du får min varmeste anbefaling.

Tusind TAK for alt.

De Kærligste Hilsner

En taknemmelig klient"

​Stress

"Hej Karen. Lige et par ord fra mig.
Jeg har haft stress i et par år og har prøvet læge og psykolog, men uden held.
Så læste jeg om dig og fik en snak med dig. Siden er det kun gået fremad. Jeg gik hos dig i ca. 2-3 mdr. – det var fantastisk. Jeg kunne komme og have det skidt og gå derfra og have det meget bedre. Så det blev bedre for hver gang og nu efter flere måneders sygemelding er jeg på fuld tid igen. Kan kun anbefale det til andre – havde en dejlig tid hos dig.

Mvh N.E.R."

Ren Wellness...

"Hej Karen. Jeg har haft en meget positiv oplevelse af både mødet mig dig og wellness hypnosen. Du har et varmet vindende væsen og formår at skabe tryghed selvom det som for mig var første gang jeg skulle prøve hypnose. Dejligt du gav dig god tid til forklaring så al nervøsiteten forsvandt og der var kun nysgerrighed tilbage.

Selve wellness hypnosen var en meget behagelig oplevelse fra start til slut. Jeg er overrasket over hvor fokuseret, nærværende og intens det virker, samtidig med at man er helt afslappet. Lige præcis de to tilstande på samme tid, er en speciel oplevelse, som er svær at beskrive.

De første dage efter (3-4 dage) havde jeg en helt særlig indre ro. Denne indre ro har på en eller anden måde forplantet sig til en indre styrke der viser sig når jeg bliver i tvivl. Jeg kan genkalde den fornemmelse og stemning jeg var i under og lige efter hypnosen.

Du havde helt ret i at jeg selvfølgelig ikke kunne lade være med efterbearbejde på det der sket i selve hypnosen. Jeg har tidligere arbejdet med det indre barn men aldrig med fremtiden. Jeg opdagede at det var her det store arbejde og frygten lå. Hold da op det var en god øjen åbner.

Tusind tak Karen. Du er professionel og dygtig til dit job og jeg vil til enhver tid anbefale andre at få en tid hos dig."

Charlotte

Angst og lavt selvværd

"Min datter på 11 år var før forløbet hos Karen, plaget af lavt selvværd, angst, mange mørke tanker/forestillinger. Kunne ikke være bag en lukket dør alene - skulle altid være sikker på at nogen var i nærheden. Hun var ude af stand til at falde i søvn alene og vågnede ofte om natten med angst. Hun fik vredesudbrud/gråd som reaktion på ting som jeg oplevede som "småting" Tiltro til sig selv havde hun slet ikke, mente ofte at hun ikke var vellidt. Et år før skiftede hun skole, hvilket var super godt - hun fik venner og deltog uden de store problemer - men hendes selvværd var destrueret, måske som følge af hendes dårlig oplevelser i den tidligere skole hvor kommentaren var at problemerne skyldtes hendes personlighed. De tog fejl.

Allerede efter første samtale hos Karen skete der positive ændringer og i dag to år efter har jeg stadig en glad og velfungerende pige . Skulle hun igen blive ramt ved jeg at Karen ville blive første valg.

At hun også har hjulpet mig igennem to kriser gør kun min anbefaling det større."

L. S.

Mad og følelser - vægttab

"Jeg havde afsat december måned 2014 til at arbejde med mig selv. Jeg har siden min barndom udviklet uhensigtsmæssige handlemønstre i forhold til at spise forkert/for meget, når jeg blev ked af det, vred, såret, angst. Jeg har tidligere forsøgt hypnose, men helt uden effekt.

Faktisk var jeg overbevist om, at jeg ikke kunne hypnotiseres, så det var med en vis skepsis, men dog med stor interesse og åbenhed, at jeg konsulterede Westh Hypnose. Nu har jeg afsluttet en måneds intensivt arbejde/hypnose-terapi-forløb og jeg er overrasket over, hvad der er sket.

Jeg har virkelig fået en ny opfattelse af, hvad der skal til for at hypnose virker og for at det kan ændre dét, som jeg finder uhensigtsmæssigt: For det første er det nødvendigt med tillid til din behandler og her kommer min allervarmeste anbefaling for jeg har virkelig følt mig i trygge og i kompetente "hænder" fra allerførste færd. Selvom det kan virke grænseoverskridende og intimt at
lægge sin facade og fortælle private ting, som har været så traumatiske, at de har været pakket langt, langt væk, så har det føltes trygt og ordentligt.

Karen er en tillidsvækkende hypnotisør/terapeut, som fra start til slut har været professionel, tillidsskabende og ærlig. Jeg har ikke haft en fornemmelse af, at jeg var "klient" – jeg har følt, at jeg var en "spændende opgave" og at det mere var en mission end et job at hjælpe mig. Jeg har ikke et eneste øjeblik følt tvivl eller tænkt, at det ikke føltes rigtigt.

Min anbefaling til andre, som ønsker at arbejde intensivt med sig selv, er at vælge et længere forløb. Jeg kan nu sagtens forstå, at jeg ikke, da jeg forsøgte det for et års tid siden, kunne hypnotiseres – det var alt for forceret og set i bakspejlet kan jeg nu godt forstå, at en time var alt for lidt.

Og hvad har jeg så fået ud af forløbet? Jeg har fået en ro, et overskud og en tro på mig selv, som jeg er så dybt taknemmelig for. Jeg møder min omverden med en helt anden tillid og jeg tænker, at ingen kommende udfordring er for stor. Mine omgivelser mærker helt tydeligt, at der "er sket en forandring" og jeg siger med stor glæde "ja, jeg har forandret mig".

Jeg har ikke længere brug for at dulme mine følelser med hverken chokolade eller cola. Jeg kan sige til og fra. Jeg har ingen uopfyldte behov og derfor heller ingen negative følelser. Jeg føler mig handlekraftig og fri. Jeg ved, hvor jeg vil henvende mig, hvis jeg – imod min forventning - skulle møde udfordringer i fremtiden, som jeg ikke selv kan håndtere".

(anonym klient)

Selvhypnose, ondt i maven, følelser og mad!

"Jeg er mor til 2 piger og gift med en dejlig mand, har hus, 2 biler, campingvogn - alt er bare godt udadtil. Men, jeg fik bare mere og mere ondt i maven, jeg kunne ikke styre mit madforbrug og jeg tog stille og roligt en masse kilo på.

Jeg har taget min del af sorgerne her i livet, men jeg havde egentligt tænkt, at dem var der styr på, lukket godt nede i kassen i maven. Kassen i maven kan jeg vist kun beskrive som en uro i maven. Da jeg så blev ramt af mobning og stress på mit arbejde, så magtede jeg det ikke mere. Jeg gik med ondt i maven i ca. 1½ år.

Da jeg valgte at kontakte Karen, var mit kendskab til hypnose meget lille, jeg havde hørt en kollega fortælle om et foredrag hun havde været til. Hvor Karen og en af hendes klienter fortalte om hypnose, og hendes store vægttab.

Min plan var så bare, ring til Karen, bliv hypnotiseret og så smide en masse kilo. Min tanke var, at når jeg bliver tynd, så bliver alting godt igen.

Men jeg blev klogere, Karen fandt hurtigt frem til min kasse i maven. Hun fik den åbnet og i samarbejde fik vi tømt kassen. Jeg har siden 1. besøg hos Karen ikke haft ondt i maven. Jeg har ikke overspist, trøste spist eller haft trangen til at gøre det. Efter ca. 3. besøg begyndte jeg at føle mig mere ovenpå, jeg begyndte at tro på mig selv, at jeg er god nok, min selvtillid voksede.

I mit forløb lærte jeg selvhypnose, det har været rigtigt godt for mig, da jeg dagligt bruger det. det giver mig en indre ro og en veltilpashed, som egentligt er svær at beskrive. Selvhypnosen er med til, at jeg hele tiden har mig selv med i det jeg gør.

Jeg er nu begyndt at tabe mig stille og roligt, mit mål er 1 kg om måneden. jeg tænker ikke over min slankekur i dagligdagen, da jeg fortsat hygger med familien, også når det usunde kommer på bordet. Nu er det mig og ikke kassen i maven, som bestemmer, om jeg skal have et stykke eller en hel plade chokolade:-)

Jeg er dog ved at have mod på en slankekur, så jeg kan smide kiloene lidt hurtigere.

Jeg kan varmt anbefale et hypnoseforløb og selvhypnose hos Karen."

Mange kærlige hilsner fra Annette

Stress og lavt selvværd

"Efter at jeg i længere tid var begyndt at køre mig selv helt i kælderen, valgte jeg at tage kontakt til Westh hypnose. Havde ikke rigtig sat mig ind i hvad det indeholdte.

Efter første besøg var jeg klar til at tage i mod hele forløbet.

Jeg gik i december 2011 ned med stress, og gik herefter sygemeldt i 1½ måned og bagefter 1 måned på stærkt nedsat tid, hvorefter jeg skiftede arbejde og her startede et helt nyt liv for mig med masser af overskud og glæde. Men i løbet af vinteren kom nogle af symptomerne tilbage igen, og mit selvværd blev mindre og mindre.

Trods det at der skete mange gode ting omkring mig, var jeg bare ikke tilfreds, og nedgjorde mig selv.Jeg havde konstant følelsen af at alle omkring mig var langt bedre end jeg og at jeg burde have gjort det jeg lavede bedre eller anderledes.

Da jeg har et stort konkurrencegen, og for 10 år siden har løbet på højere plan, sætter jeg enormt store krav til mig selv. Både når jeg løber, men også som far og være god for hele familien og på mit arbejde. Men følelsen af ikke at være god nok begyndte at overmande mig mere og mere da jeg startede mit forløb.

Allerede ved 2. besøg fandt jeg virkelig roen i mig selv og jeg begyndte at fokusere på det positive.Blev meget overrasket mange gange over hvad der egentligt lå og ulmede i min krop.

Er i dag meget bedre til at finde roen og glæden ved det jeg gør og ser mig selv som en person der gør det godt, både for familien, mit job og i fritiden.

Karen har en fantastisk måde at køre dette forløb på, hvor man virkelig flytter sig som menneske.En enkelt behandlingstime, vil aldrig nå ind til kernen, så det med at man vælger et helt modul kan måske virke voldsomt, men er det eneste rigtige.

Skulle jeg nogensinde falde tilbage igen, er jeg helt sikker klar til at investere i et forløb igen.

Tak for et super forløb.

Med venlig hilsen Steffan Andersen

​Stress og Angst

Det har vist sig, at det var en god beslutning at søge hjælp hos Westh-hypnose,​hvor ​jeg har deltaget i 5-PATH® hypnoterapi hos Karen. Da jeg første gang mødte op hos Karen for 7 uger siden, var jeg angstfyldt, ked af det, modløs, havde rigtig mange negative tanker og jeg følte, at det hele var håbløst. Jeg havde på det tidspunkt været sygemeldt i godt et år med stress og angst. Jeg var i gang med en praktik for at vende tilbage til arbejdsmarkedet, og jeg havde svært ved at gennemføre det pga. angst.

Allerede efter første gang hos Karen mærkede jeg en indre ro vokse frem i mig, og et håb begyndte at spire. De efterfølgende gange medvirkede til, at min indre ro voksede, jeg begyndte at føle glæde, havde overvejende positive tanker, og jeg blev fuld af mod og håb. I dag går min praktik godt, og jeg har troen på, at jeg​kan raskmeldes i år og vende tilbage til arbejdsmarkedet. Hypnoterapi og Karens empati samt store viden om sammenhængen mellem​tanker og følelser har været en uvurderlig hjælp for mig.

Det skal dog siges, at alt det nye ikke bare kommer af sig selv. Transformationen er en lang proces, hvor jeg skal arbejde med mig selv, da jeg hele tiden bliver udfordret. Derfor har jeg valgt at tilkøbe 7th Path Selvhypnose®, som dagligt hjælper mig med at opretholde min indre ro og mine positive tanker.

Susanne Platz

​Humør, smerter, stress og vægt

Efter en vellykket fedmeoperation i 2008 med et flot vægttab og et nyt lettere liv, begyndte jeg for ca 1,5 år siden at tage på igen. Ikke eksplosivt men snigende. Og da min vægt passerede 80 kg var jeg ved at gå i panik. Jeg spiste alt for meget snask og snoller men synes egentlig at jeg havde styr på det almindelige mad.

Angsten for at blive fed igen dominerede mine tanker og mit liv. Fandt sjældent glæde ved noget fordi selvbebrejdelser overdøvede alt.

Efter lang tids overvejelse tog jeg kontakt til Karen, skeptisk og forhåbningsfuld på samme tid.

Efter et par behandlinger var jeg bestemt ikke overbevist. Synes at vrede og frustration fyldte meget nu men Karen beroligede mig og jeg valgte at fortsætte. Og pludselig....... så vendte det hele :-) Tingene begyndte at falde på plads. Karen havde lavet en tegning til mig med en optegnelse af følelser og en nedad gående spiral. Hver gang jeg fik trang til at spise kiggede jeg på tegningen, gennemgik alle følelserne og endte hver gang med at sige: Nåå ja!! Lukkede både køleskabet og munden med ro i sjælen. Den første måned tabte jeg 4,2 kilo uden egentlig at føle at jeg gjorde noget eller savnede noget.

Efter endt forløb røg jeg pludselig helt ned i kælderen igen. Skrev til Karen og hun tog mig ind med meget kort varsel. Fik lige "ryddet op" i et par misforståelser og så kørte det igen. Jeg har ikke bare fået langt bedre styr på min sukker-djævel men på forunderlig vis er mange af mine udefinerbare smerter i hele kroppen, også forsvundet. Jeg sover bedre/roligere og mit humør har fået et ordentlig hop opad. Stress på arbejdspladsen håndterer jeg på en helt anden måde og går nu hjem med et smil på.

Tusind tak til Karen fordi hun har givet mit liv et ordentligt skub i den rigtige retning. Det trængte jeg til.

Dårlige dage?? Selvfølgelig!!! Det hører vel med til at være menneske :-)

Dyrt?? Ja, lige indtil jeg mærkede hvad det gjorde ved mig og jeg så hvor meget tid Karen brugte på mig. Så var det egentlig bare en bagatel.

Tilfreds?? I den grad!! :-)

Bodil Christiansen

Nørre Nebel

​Jalousi og vægttab

Hej Karen -

ville lige melde tilbage, du husker evt. at jeg var i din behandling i foråret for overvægt og jalousi?

Jeg har tabt mig 7 kg i løbet af de sidste 2 mdr. vhj af den såkaldte 5-2 "kur", som du sikkert har hørt om. Men at det lykkes for mig nu, er jeg sikker på også er din fortjeneste, for mine ture til dig har givet mig en indre ro, som jeg ikke har haft i lange tider.

Det har også gjort at min overdrevne jalousi er forsvundet.

Så - tak for den store hjælp, som du har været for mig:-)

(Anonym klient, mand)

​Vægttab

Hej Karen!

Jeg har sendt dig mange tanker siden vi skiltes før sommerferien!

Du fortjener at få at vide at, det her bare går så godt! Jeg har siden midt juni tabt mig 12 kg. og livet er en leg! Tænk at jeg nogensinde skulle få et naturligt forhold til mad! På tidligere slankekur har det været ren tortur at se på at andre f.eks. spiste en is! Jeg kunne ligefrem smage isen og min krop gav mig ikke ro, før end jeg selv havde slugt en!

MEN MEN MEN MEN nu kan jeg ikke en gang provokere denne trang frem! Jeg er dig så taknemmelig! Tænk om det offentlige ville give 5500 til hypnose i stedet for de mange tusinde kroner en fedmeoperation koster! Jeg SKAl i hvert tilfælde ikke opereres mere..... tak!

Mange glade hilsner Lone W. Olesen - Brørup

​Jalousi m.v.

Af hjertet tak!

Hej Karen

Jeg har ventet med at skrive til dig indtil nu da jeg ønskede at se om jeg havde brug for mere hjælp og positiv vejledning, og jeg kan sige med god samvittighed at jeg har fået mit liv tilbage. Min vej frem i verdenen foregår med realitetstjek, de få gange der er noget inden i mig der føles forkert, og det virker.
Mig og min kæreste har det så godt, han er begyndt at sejle igen, og jeg hviler så meget i mig selv nu at det ikke er noget problem, da vi har det godt sammen uden mistroiske overfald fra min side af.
Den sidste session vi havde, snakkede vi kort om rygestop og jeg snakkede om, måske at komme og få hjælp af dig, men du sagde du ikke troede det blev noget problem for mig længere, jeg har siden januar røget lidt on / off, men er nu den dag i dag helt røgfri, og jeg har det så godt med hele min tilværelse.

Så jeg kan ikke takke dig nok gange for at du hjalp mig op af mit sorte hul, men jeg er dig i hvert fald evigt taknemmelig, for det du gjorde og fordi du er et fantastisk menneske.

Mange Hilsner Randi

​Mindreværdskomplekser, maveånder og hyppige sygedage

Jeg er en ung fyr på 21 der i en længere 3-4 års periode har lidt af mindreværdskomplekser, maveånder og hyppige sygedage.

Efter at jeg som 17 årig måtte opgive sportsgrenen Motocross som jeg havde dyrket siden 5 års alderen og til slut dyrket på topplan, stod jeg tilbage med et stort tomrum. Et tomrum der udviklede sig til en tilværelse præget af en tro på at jeg skulle udrette resultater før jeg kunne accepteres og holdes af. Dette kom med tiden til at præge mit liv intensivt, således at jeg bevidst opsøgte folk jeg kunne vejlede og rådgive i alle tænkelige sammenhænge. Dog mest indenfor det sportslige og sundhedsmæssige, udelukkende for at jeg kunne føle at jeg var til gavn og derigennem kunne blive holdt af. Med andre ord var det op til andre at prismærke mit selvværd. Men dette er en opslidende livsstil, ikke at være i stand til at hvile i sig selv og altid stå i anden række. - I nogen tid kunne jeg undertrykke denne usikkerhed på mig selv, ved at forfalde til en overdreven dyrkelse af løbetræning, hvilket blot førte til løbeskader.

Hvad jeg manglede i mit liv var ganske enkelt balance. Og netop denne balance fandt jeg hos Karen under et 5 sessioners forløb . Præcist hvornår og hvordan i forløbet forandringen forekom er jeg ikke i sand til at udpensle, da den bedste måde at forklare overgangen på ville være ved at betegne det som "naturligt" sådan føltes det i hvert fald. - Inden besøget hos Karen skal det siges at jeg havde haft tilknytning til en almindelig terapeut, og efter mine besøg hos denne, følte jeg mig hyppigt brugt og træt dagen derpå. Jeg tænkte som en gal over hvad vi havde snakket om. - Men denne træthed og spekulation var ikke gældende hos Karen, for jeg havde jo groft sagt ikke haft mulighed for at tænke, men blot slappede af.

I så fald kan jeg ikke bekræfte Karen tydeligt nok. Jeg har i dag ingen problemer i sociale sammenhænge, da mine mindreværdskomplekser er svundet hen. Mine maveånder har ligeledes forgået sig, da min indre stress forsaget af indre usikkerhed også er forduftet. Derigennem er mine hyppige sygedage blevet til få. Men vigtigst af alt, så har jeg lært at respektere og acceptere mig selv og agter at opretholde troen derpå, uden andres accept og fristelsen heraf at opsøge.

At hypnoterapi vil blive mere udbredt og anerkendt indenfor en meget nær fremtid tvivler jeg slet ikke på. Det har forandret mit liv til det positive og jeg er glad for den beslutning jeg traf om af prøve hypnoterapi. Da jeg trådte ind ad døren første gang husker jeg en vis skepsis for metoden, og om alle kunne hypnotiseres. I dag er jeg i den overbevisning at alle der er i stand til at slappe gevaldigt af, de er i stand til at gennemføre det, og med garanti få noget ud af det.. hehe :)

Kærlig hilsen en meget lykkelig Christoffer Gunderlund Nielsen

​Bekymring, negative tanker og migræne

Jeg er en pige som alle mine dage har været "en stor bekymring". Mine bekymringer havde jeg omkring min familie. Jeg tænkte ofte på om der kunne ske dem noget og havde et stort behov for at ringe til dem mindst en gang dagligt for nu også at sikre mig at de havde det godt.

Grundet mine bekymringer har jeg også haft en meget negativ adfærd.

Alle mine bekymringer og negative tanker fyldte det meste af min hverdag og det lagde et så hårdt pres på mig at jeg flere gange om måneden fik migræne-anfald.

Det irriterede mig at jeg ikke kunne leve/koncentrere mig om mit eget liv også.

Jeg havde rigtig meget brug for hjælp til at kunne leve i nuet da jeg var meget låst fast i det negative og mine bekymringer.

Jeg kontaktede derfor Karen og bestilte  et forløb.

Det at komme i hypnose er rigtig rart da man føler at man svæver og man bliver så dejlig afslappet!

De bekymringer jeg havde blev efter 2. session erstattet med en form for tomhed. Jeg havde pludselig ikke behov for at ringe til min familie flere gange dagligt og jeg gik heller ikke rundt og tænkte "hvad nu hvis...?" osv.

Til min 3. og sidst session blev min tomhed så fyldt ud med en masse positive tanker, glæde og energi!

Jeg lærte også 7th PATH ® ved Karen. Det er et rigtig godt redskab som jeg bruger i det daglige.

Siden mine lektioner hos Karen og siden jeg er begyndt på 7th PATH®har jeg ikke haft migræne!

Jeg kan varmt anbefale Karen.

Mange hilsner fra Nina Rasmussen.

​Angst, specielt eksamensangst

Jeg hedder Anna Witt og er 20 år. Der er ikke noget at være bange for ved hypnose, fordi man er ved bevidsthed hele tiden, og man er bare utrolig afslappet, og Karen er rigtig god til at få en til at føle sig tryg. Jeg havde eksamensangst, hvor jeg blev rigtig nervøs og bange, når jeg skulle til eksamen, og når jeg bare tænkte på at skulle til eksamen. Nu når jeg tænker på, at jeg skal til eksamen, er det en anden måde jeg bliver nervøs på, fordi det er en mere en spænding end en angst, og det glæder jeg meget meget til at se, hvordan det kommer til at gå til min studentereksamen til sommer, men det kommer helt sikkert til at gå godt !


Jeg led også af en mere generel angst for at skulle sige noget i timerne og at skulle fremlægge på klassen, det går meget bedre, og nu kan jeg sagtens sige noget uden at blive nervøs, og jeg kan også fremlægge ting på klassen uden, at jeg bliver helt vildt nervøs, og det har resulteret i, at mine mundtlige karaktere også er steget, så det er rigtig dejligt ! Jeg var også bange for at gå ind i butikker, når jeg var ude at shoppe og ville derfor helst have en med, eller bare det at skulle hente en pizza hos et pizzaria, kunne hyle mig helt ude af den. Nu kan jeg sagtens gå ind i butikker uden nogen form for angst eller nervøsistet, og jeg kan også gå ind og hente en pizza uden problemer. Jeg var også bange for at skulle ringe til folk som fx mit mobilselskab, men nu ringer jeg til folk uden problemer og uden at skulle gennemgå i detaljer, hvad jeg skal sige, så det har givet mig en utrolig stor frihed og glæde i mit liv, og det har også hjulpet på, at jeg ikke bliver så ked af det mere.


Mit liv er blevet meget bedre, og jeg er mere glad, uadvendt og social. Jeg tør godt sige min mening nu og er ikke så stille som før. Jeg har det meget bedre med mig selv, og det er en rigtig dejlig følelse. 7th PATH®har også hjulpet mig meget og det er et rigtig dejligt redskab til at slappe af og få bearbejdet nogle ting, og derved bliver man mere glad og ikke så stresset. 7th PATH®har også hjulpet på, at jeg ikke har så meget hovedpine mere, så det er super dejligt og befriende ! Jeg er utrolig glad for mine sessioner hos Karen, fordi de har hjulpet mig så meget, og det er jeg rigtig glad for. Nu er jeg blevet fri og glad, og har det bedre end jeg nogensinde har haft før".

​Klaustrofobi m.v.

Hej Karen

Jeg er så glad, at jeg slet ikke kan lade være med at skrive til dig.

Jeg overlevede flyveturen – og jeg har det bare så godt :-)

Havde jo taget beslutningen om, at jeg skulle af sted. Spørgsmålet var så bare, hvordan jeg ville have det, mens jeg var af sted. For at gøre rejsen ekstra interessant, var der indlagt en mellemlanding både ud og hjem…………… Så hvis du kunne mærke noget i disse dage, var det mig der trak på dine ressourcer! Stor var glæden tilbage i Billund den 11/9 – tænk jeg havde virkelig overlevet!!

Siden har jeg været til MR-scanning to gange. Endnu en mission fuldført!

Det var på ingen måde rart, men jeg gjorde det.

Fejler ikke noget alvorligt!

Løbende har jeg mærket mange små fremskridt:

Jeg er blevet glad for mig selv – en helt ny fornemmelse.

Jeg har absolut ingen problemer med bus og tog længere. Det er en fornøjelse.

Skal ind at se en teaterforestilling – og jeg glæder mig. Er ikke begrænset af tanker omkring, hvordan jeg nu skal komme ud derfra – dejligt.

Har overskud og tager ikke tingene så nært.

Har en ro i kroppen, jeg ikke kan huske, at jeg nogensinde har haft.

Jeg har simpelthen fået et helt nyt liv, og jeg er SÅ glad og taknemmelig for, at jeg har mødt dig. Tak fordi du troede på mig, og tog mig alvorligt.

Hvis du på et tidspunkt skulle få kontakt med et menneske, der kan få glæde af, at kende til den forandring jeg har været igennem, må du meget gerne bruge mig.

Stor og kærlig hilsen

Dorthe Jørgensen

​Angst, selvværd og vægttab

Jeg hedder Malene Frøsig Pedersen og jeg har anvendt Westh hypnose & hypnoterapi 2 gange, hvor jeg har haft en fantastisk virkning begge gange. Det er meget nemt, utrolig afslappende og behageligt, så man har ikke noget at være bange for, man er i rigtig gode hænder. Jeg har valgt at stå frem fordi det har virket så godt på mig, og jeg håber min fortælling kan være med til at andre tør prøve det, og derved få noget hjælp. Man kan huske alt, der bliver gennemgået under sessionerne og selvom man er i en afslappet tilstand sover man ikke på noget tidspunkt. Den første gang jeg var der arbejde vi med: selvværd, vægttab, angst for mørke og angst for at være alene.

Selvværdet er blevet bedre, hvilket er rigtigt dejligt da det altid har været et problem for mig, eftersom jeg er en buttet pige og altid har været ked af og flov over mig selv og mit udseende. Sådan er det heldigvis ikke mere - jeg har kunnet se flere positive ting efterfølgende. Ikke at jeg ikke nogen gange stadig ikke er helt tilfreds med mig selv, men der går lang tid imellem at jeg tænker over det.

Vægttabet kan jeg absolut heller ikke klage over - har tabt mig 10 kilo og håber det fortsætter.

Angst for mørke og for at være alene har jeg heller ikke nogen problemer med mere. Før tændte jeg altid meget lys når jeg var selv og nu glemmer jeg det ofte. Derud over var jeg tit hjemme ved mine bedsteforældre hvis mine forældre skulle noget. Og nu synes jeg bare det er dejligt engang imellem at have huset for mig selv. Der udover glæder jeg mig rigtigt meget til at flytte hjemmefra. Om natten tændte jeg altid meget lys hvis det var sådan at jeg skulle op, hvor jeg nu sjældent tænder noget lys.

Anden gang jeg var derovre, arbejde vi med inkontinens, jeg havde været syg med nyrebækkenbetændelse, og havde derefter en del problemer med at skulle tisse hele tiden. Det var simpelthen gået hen og blevet psykisk for mig. Og igen havde jeg utrolig virkning, hun hjalp mig bare så meget, og nu tænker jeg slet ikke over det mere, det er som om det aldrig har været der.

Jeg kan ikke sige andet end jeg synes det er det hele værd og jeg vil afgjort gøre det igen hvis der bliver noget. Jeg anbefaler varmt Westh hypnose & hypnoterapi.

Malene Frøsig Pedersen

​Rygestop

Hej Karen. Var ude ved dig den 19 april og fik en behandling for rygestop. Det forløb fint, har været røgfri siden, er det ikke fantastisk ? Tak for det, er de bedste penge jeg har brugt længe. men nu tænker jeg, kan du også hjælpe med vægttab ?

Venlig hilsen

Susanne Bech Knudsen

​Firmainformation

Westh Hypnose & Hypnoterapi

CVR: 30447964

​© Copyright på tekst og billeder