Ring til os​

Book tid online​

Skriv til os​

... hjælper der, hvor det er nemmere sagt end gjort​

Hvad er 5-PATH™?

Det er et akronym, der står for: "Fem Faset Avanceret Transformerende Hypnose".

Du har valgt at få hypnose og hypnoterapi ved en hypnoterapeut, som er særligt godt uddannet og trænet i at hjælpe dig fri af gamle negative mønstre og overbevisninger, som har voldt dig problemer i forhold til dine tanker, følelser og dine reaktioner og vaner.

Her på denne side, kan du læse om, hvordan og hvorfor ​5-PATH® hypnoterapi er helt speciel. Det er en ganske særlig form for hypnoterapi, som er skabt på grundlag af de bedste teknikker fra klassisk hypnose og hypnoterapi. Disse teknikker er kombineret med de mest avancerede og moderne teknikker i ét samlet effektivt system. Resultatet er en stærk, effektiv og struktureret anvendelse af de bedste og mest opdaterede teknikker, som du kan finde indenfor hypnosefaget.

Cal D. Banyan har skabt dette hypnose system - og han er berømt for sin meget systematiske, detaljerede og rationelle tilgang til hypnosefaget. Han har med 5-PATH® hypnose skabt et universelt hypnosesystem, mere struktureret og effektivt end tidligere set indenfor hypnosefaget.​

En 5-PATH® hypnoterapeuts baggrund

Alle 5-PATH® hypnoterapeuter er blevet trænet i de samme teknikker og redskaber. Der vil dog stadig være individuelle forskelle på, hvordan teknikkerne anvendes og den enkelte hypnoterapeut vil selvfølgelig også foretage en masse vurderinger undervejs i din forandringsproces. Som med alt andet er det her vigtigt, at du vælger netop den 5-PATH® hypnoterapeut, som matcher dine forventninger og din kemi særligt godt.

Hos Westh finder du den hypnoterapeut i DK, som har praktiseret 5-PATH® hypnoterapeut i længst tid og med flest klienter. Westh Hypnose har også uddannet nogle særligt dygtige hypnoterapeuter, som alle har modtaget en særlig grundig teoretisk og praktisk træning. Du finder dem i hele DK - se HER.

Hvordan vil jeg opleve det at få hjælp hos en 5-PATH® hypnoterapeut?

​Som klient vil du opleve, at din 5-PATH® hypnoterapeut differentierer sig fra andre klassisk uddannede hypnoterapeuter ved at have en meget systematisk, effektiv og målrettet arbejdsproces. Denne proces kræver mere end én session og gennemføres typisk i forløb på 4-6 sessioner med 4-10 dages interval.

Første session starter med, at du får en "pre-talk", som er en forklaring af sindets funktioner set ud fra en hypnoterapeutisk synsvinkel.

Dernæst vil din hypnoterapeut spørge dig om at give en kort beskrivelse af din problemstilling og sammen med dig indkredse hvilke mål og ønsker du har med dit forløb. I 5-PATH® anvender din hypnoterapeut moderne, effektive metoder - og du vil ikke opleve, at der anvendes svingende penduler. Du vil heller ikke opleve først at skulle igennem tests, som gør dig forvirret eller usikker. I stedet vil der være fokus på, at du er helt tryg ved at skulle i hypnose og din hypnoterapeut vil sikre, at du får al den tid du behøver til at få dine spørgsmål om hypnose besvaret. Din tryghed ved at skulle i hypnose er altafgørende.

Du skal også vide, at din 5-PATH® hypnoterapeut anvender både synlige og usynlige tests, for at sikre, at du har den helt rigtige hypnosedybde, når i sammen arbejder for at løse dit problem. Dette er blot et af de kvalitetsstempler du finder hos 5-PATH® hypnoterapeuter: vi sikrer rent faktisk, at du har den rette hypnosedybde, for at få mest muligt ud af din session.

"Synlige tests" er tests som du vil være klar over bliver udført - de er synlige for dig. Disse synlige tests anvendes netop for, at du kan får en faktisk oplevelse af at være i hypnose. Selve hypnosetilstanden kan IKKE mærkes. Det kan være ret frustrerende at komme hen til en hypnoterapeut med en forestilling om at kunne "mærke hypnose" og så intet mærke - DERFOR bruger alle 5-PATH® hypnoterapeuter synlige tests - for at imødekomme dit behov for at vide "Jeg har været i hypnose".

De usynlige tests er din hypnoterapeuts arbejdsredskab. Dem vil du slet ikke bemærke - og det skal du heller ikke. De er udelukkende til for, at din hypnoterapeut med sikkerhed ved, at du har en bestemt hypnosedybde og på den måde kan kvalitetssikre det arbejde i går sammen.

5-PATH® hypnoterapeuter skræddersyer hver enkelt session til dig - og det sker altid ud fra et professionelt, omfattende system. Det betyder, at din hypnoterapeut forstår processen og kan problemidentificere undervejs i processen, så du opnår den mest målrettede indsats, som muligt. De instruktioner du modtager undervejs er altså kvalificerede og ikke tilfældige.

Målet med ethvert 5-PATH® forløb er at neutralisere de gamle overbevisninger, følelser og vaner, som du netop ønsker at slippe. De negative mønstre og overbevisninger, som har holdt dig tilbage fra at føle bl.a. tryghed, tilfredshed, glæde, selvværd, overskud, håb og lyst til livet.

5-PATH® hypnoterapi går langt videre end blot visualiseringsteknikker, som ofte kun giver begrænsede resultater. En 5-PATH® hypnoterapeut er trænet i at arbejde procesorienteret og dybdegående - og ihærdigt målrettet på at finde årsagen til netop dit problem og derpå eliminere den. Men også i at arbejde med at opbygge nye vaner, tanker og følelser omkring dine individuelle mål og ønsker. Et grundigt stykke arbejde i hypnose sikrer dig de bedste resultater og de mest permanente resultater.

Når du vælger at gå til en 5-PATH® hypnoterapeut, vil du opleve at det er hele din problemstilling, som du kommer til at arbejde med.

Parat at booke dit forløb nu? Bestil dine sessioner HER

Har du nu fået lyst til at arbejde som ​5-PATH® hypnoterapeut?

Læs mere om Hypnose Uddannelsen HER

​Firmainformation

Westh Hypnose & Hypnoterapi

CVR: 30447964

​© Copyright på tekst og billeder