Ring til os​

Book tid online​

Skriv til os​

... hjælper der, hvor det er nemmere sagt end gjort​

​7th Path Selvhypnose®

​​7th Path™ systemet er udviklet af​ Calvin D. Banyan, MA, a Board Certified Hypnotherapist and Certified Instructor of Hypnotherapy.​På baggrund af hans omfattende arbejde med hypnoterapi, har Calvin D. Banyan udviklet dette helt unikke selvhypnose system. I løbet af hans arbejde bemærkede han, at der var ligheder i de indsigter hans klienter igen og igen fik - netop når de fik de forandringer, de ønskede. Disse indsigter er indeholdt 7th Path™ Systemet.

Når du praktiserer selvhypnose skal du afsætte tid hver morgen, midt på dagen og inden du falder i søvn om aftenen til at lave selvhypnose. Mennesker der har tidligere har praktiseret meditation vil bemærke, at dette selvhypnosesystem er et væsentligt skridt fremad. Med 7th Path Selvhypnose® har du et system der giver dig alt det du ønskede fra meditation, fordi det er en kombination af hypnose, meditation og spiritualitet.

Hvad kan 7th Path™ selvhypnose hjælpe dig med ?

 • Generel reduktion/ neutralisering af stress og indre uro og spændinger.

 • Forbedrer evnen til at falde i søvn og søvnkvalitet helt generelt.

 • Som støtte til omlægning af vaner - som f.eks. rygning, neglebidning, sød tand, overspisning, uoplagthed, stress, tristhed, negativitet, m.fl..

 • At skabe nye vaner som at træne regelmæssigt, at kunne motivere sig selv, at være mere tålmodig, overbærende m. fl..

 • Forbedre dit humør og fremme positive tanker

 • Hjælpe dig til at blive mere tålmodig, selvsikker og overvinde frygt.

 • Forbedre din indlæring, præstation og selvtillid

 • Forbedre dig i dine forhold og relationer (som forælder, partner, arbejdsgiver, osv.)

 • Reducerer stress og muligheden for stressrelateret sygdom (migræne, allergi, smertehåndtering, m.v.)

 • Lade dig komme tættere på dit formål med livet

 • Bringe din højeste overbevisninger og filosofier ind i dit daglige liv

​Hvordan kan jeg lære det?

​Du vil altid blive tilbudt at lære 7th Path selvhypnose®, når du booker et standardforløb på 5 sessioner hos Westh. Det koster 800,- ekstra for en særskilt session, hvor vi gennemgår hele teorien bag selvhypnosen, og hvor du bliver sat godt i gang med at praktisere. Hjemme ved dig selv vil det kræve din investering af tid i at lære og praktisere det.

Ca. 90 % af alle Wesths klienter tilvælger denne mulighed og giver dermed sig selv mulighed for at lære en helt unik disciplin, som de kan fortsætte med resten af deres liv.

Du kan også lære at praktisere 7th Path® Selvhypnose på kursus. Læs mere om kursus og hold HER

Du anvender dit individuelle værdi- / trosystem i 7th Path Selvhypnose®

Uanset om du er ateist, troende eller spirituel, kan du anvende 7th Path Selvhypnose®. Dine personlige overbevisninger – din tro – er en væsentlig del af dette selvhypnose system og hjælper dig til netop den forandring du arbejder med at opnå.Hvis du ikke er en ”spirituel person” er det helt OK. Du kan stadig praktisere og have stor fordel af 7th Path Selvhypnose®.

Det første kendte selvhypnose system, som tillader dig først at fjerne gammel programmering, inden du begynder med de positive forslag​

Vil du nogen sinde plante nye blomster i et bed, hvor du ved, at der er fyldt med ukrudtsrødder i jorden?

Nej, vel! Måske det i starten vil se meget pænt ud – men snart vil du få ekstra travlt med at luge og forsøge at redde de nye planter. Det vil aldrig blive helt godt – og da arbejdet er så hårdt giver du måske endda op inden de nye planter er blevet stærke nok til at klare sig. Ukrudtet vil tage over – og du tænker måske endda, at det ikke er til at have med at gøre.

Lidt på samme måde er det også for os mennesker.​ Når vi forsøger at skabe forandring i os selv ved f.eks. at ”tænke positivt” eller anvende forskellige positive forslag på os selv – så gør vi det desværre ofte uden at have fået alle ukrudtsrødderne luget væk. Ét af problemerne med andre former for selvhypnose- og andre former for redskaber til at arbejde med sig selv - er, at der ganske enkelt ikke er plads til, at de nye positive forslag, som du giver dig selv kan få rodfæste blandt de mange års gammel programmering. Denne gamle programmering flytter sig ikke sådan lige og de nye forslag afvises igen og igen, inden du måske – gennem utallige repetitioner – langt om længe accepterer de nye forslag. Og så måske endda ikke da. Meget og hårdt arbejde – med relativ lille effekt.

Bare det at fjerne gammel programmering, vil i sig selv kunne får dig til at føle dig bedre tilpas – selv uden nye forslag. Mange der praktiserer 7th Path Selvhypnose® begynder at nå deres mål helt automatisk, specielt hvis det har at gøre med helbred. Det virker som om, at vi mennesker har et helt naturligt program for at få det bedre – et program det automatisk går i gang, når den gamle programmering er væk. Som resultat heraf, vil du tage dig bedre af dig selv og gamle mønstre, som f.eks. afhængighed, begynder at smuldre bort (f.eks. rygning, overspisning, alkoholmisbrug, etc.)

Detox dit sind

​Når du pratiserer 7th Path™, vil det virke lidt som at installere et anti-virus software for sindet, der fjerner al fejlagtig programmering fra fortiden. Programmering som f.eks. ”jeg er ikke god nok”, ”ingen kan lide mig”, ”det er også de andres skyld”,”det går altid galt”, etc.. Programmering som hindrer dig i at føle virkelig glæde, at nå dine mål og føle selvtillid og selvværd.

Dette er en særlig let metode til selvhypnose

​Det er lettere end at lære almindelig selvhypnose fra f.eks. en bog – for da vil du altid tænke på, om de gør det rigtigt. Du lærer det ved, at en 7th Path™uddannet hypnoterapeut underviser dig i teknikken - herunder hvordan du selv går i hypnose - mens du er i hypnose! Straks efter, at du er kommet ud af hypnose, anvender du så teknikken til at tage dig selv tilbage i hypnose. Dette er det letteste tidspunkt at gå i hypnose på. Resultatet er næsten automatisk. Og hypnoterapeuten er der for at sikre, at du gør det rigtigt, at du får svar på eventuelle spørgsmål, lige med det samme.​​

​Firmainformation

Westh Hypnose & Hypnoterapi

CVR: 30447964

​© Copyright på tekst og billeder