Ring til os​

Book tid online​

Skriv til os​

... hjælper der, hvor det er nemmere sagt end gjort​

​Din Hypnoterapeut

Du skal vide, at jeg virkelig elsker, at gøre det jeg gør. Hver eneste dag, hvor jeg går over i min klinik, tænder lyset og den rolige baggrundsmusik, så lægger jeg alt andet bag mig. Og så er jeg der 100% for dig og din proces. Det er nemlig dig, det drejer sig om. Jeg ved, at du er hos mig, fordi der er noget, som er svært. Det er nemmere sagt end gjort. Hvis du kunne have ændret det - så havde du gjort det for længst. Jeg er en dygtig procesholder - og jeg ved, hvad der skal gøres. Jeg ved også, at det kan være provokerende og skræmmende for dig at skulle gå igennem de følelser og fornemmelser, de erindringer og tanker, som ligger i kernen af dit problem. Vejen ud af dit problem går igennem - det ved du godt, men du har bare ikke fundet igennem endnu. Det vil jeg gerne hjælpe dig med - jeg ved hvordan man gør. Det er min fornemmeste opgave at hjælpe dig der, hvor alt andet har fejlet. Hvor det bare er "nemmere sagt end gjort".

Karen Westh Nielsen

NGH certificeret Master Hypnotisør

5-PATH® hypnoterapeut

7th Path selvhypnose® Instruktør

CPHI™ (Certified Professional Hypnotherapy Instructor) v.Calvin D. Banyan.​

"CPHI™ of the Year" Award Winner 2014, Banyan Hypnosis Center for Training & Services, Inc

​Cand. Negot/ Syddansk Universitet

​Det handler rent faktisk slet ikke om mig - men om dig og din forandring.  Din forandringsproces er mit fokus og dét, som mit hjerte banker for.​

Du har en tydelig og klar følgesvend med mig, som din hypnoterapeut. Jer er der 100% for dig i dine sessioner.  Jeg er den længst og mest aktivt praktiserende hypnoterapeut i 5-PATH® hypnoterapi og 7th Path Selvhypnose® - så du får en erfaren hypnoterapeut, som er klædt godt på til opgaven med at hjælpe dig.

I 2014 modtog jeg som den første CPHI™ i DK den internationalt anerkendte pris, CPHI™ of the Year Award fra Banyan Hypnosis Center for Training & Services, Inc

Instruktør på Hypnose Uddannelsen

Jeg har også instruktør på hypnose uddannelsen og jeg underviser i 5-PATH® hypnoterapi og 7th Path Selvhypnose®.​  Oprindeligt er jeg uddannet i almindelig, klassisk  hypnoterapi, men her oplevede jeg, at der manglede struktur, faglighed i dybden, struktur og metode. Alt det og endnu mere tiil har jeg fundet i den særlige ​ 5-PATH® hypnoterapi og 7th Path Selvhypnose®.

Om Karen Westh Nielsen

Ud over den almindelige grunduddannelse som NGH certificeret hypnoterapeut, har Karen Westh Nielsen uddannet sig  i​ 5-PATH® hypnoterapi og 7th Path selvhypnose®. Herefter er hun tillige uddannet CPHI™ (Certified Professional Hypnotherapy Instructor) v.Calvin D. Banyan.​  

Fra 2010 og frem har Karen Westh Nielsen undervist i​ 5-PATH® hypnoterapi, nu den  mest erfarne 5-PATH® instruktør (CPHI™- Certified Professional Hypnotherapy Instructor)i DK, både hvad angår undervisningsmængde og -erfaring, men også i forhold til det utroligt store antal af klienter hun har haft igennem 5-PATH® hypnoterapeutiske forløb.

I 2014 blev Karen belønnet for hendes store indsats med den Internationale Award "CPHI™ of the Year". 


Med en baggrund som Cand. Negot, mange års ledelseserfaring og arbejde med HR, ledelse, forandringsledelse og strategi, arbejder Karen ud fra et bredt og velforankret fundament.

I sit private liv har Karen valgt at bo på landet med sine to drenge på 14 og en masse dejlige dyr. Ren natur, ro og frihed.

​Firmainformation

Westh Hypnose & Hypnoterapi

CVR: 30447964

​© Copyright på tekst og billeder