Hypnoseuddannelsen

hypnoseuddannelsen

GIV DIG SELV DEN BEDSTE START SOM HYPNOTERAPEUT.

Når du første gang bliver nysgerrig på, om hypnosefaget er noget for dig, så har du helt sikkert været ude at Google de forskellige muligheder, som du har for at vælge hypnoseskole og hypnoseretning.

Her er det sikkert hurtigt gået op for dig, at der for det første er rigtigt mange muligheder. Du vil også opleve, at hypnosefaget ikke er det samme fra skole til skole, men ofte bliver kombineret med andre faglige retninger som f.eks. NLP, psykoterapi, skyggearbejde, kropsterapi, osv..

Ved Westh Hypnoseuddannelser får du en helt ren hypnoseuddannelse.

Det betyder, at din undervisning er 100% dedikeret til hypnosefaget.

Dette betyder, at du opnår en meget dyb faglighed og at du hypnoseteknisk bliver virkeligt sikker. Det betyder også, at det er dig helt frit at kombinere dit nye hypnosefag med din allerede eksisterende faglige baggrund eller med de uddannelser, som du kunne ønske dig i fremtiden.

Et redskab eller en metode er aldrig bedre end dets anvendelse. Det er vores mission, at give dig den bedste hypnosefaglige baggrund og den bedste praksistræning, som der findes på markedet. Derfor har vi sammensat en ren hypnoseuddannelse, hvor du på de første 2 semestre får netop dette med dig.

PROCESORIENTERET HYPNOSEARBEJDE GIVER DINE KLIENTER DEN HØJESTE SUCCESRATE.

På denne hypnoseuddannelse vil du blive specialiseret i procesorienteret hypnoterapeutisk arbejde med dine klienter. Vi har valgt at bygge hele den 2-årige hypnoseuddannelse op omkring 5-PATH hypnoterapi:

FIVE-PHASE ADVANCED TRANSFORMATIONAL HYPNOTHERAPY. 

Du bliver specialiseret i at facilitere dybe og transformerende hypnoterapeutiske forløb for dine klienter, hvor livsvarige indsigter og klienten som helhed bliver din særlige styrke.

Du bliver mester i at se og forstå din klient udfra en særlig hypnoterapeutisk vinkel og kan med dine hypnosefaglige redskaber og metoder arbejde med selv  yderst vanskelige problemstillinger. Herunder kan du tilbyde forløb for blandt andet stress, angst, depression, selvværd, vaneomlægning, afhængighed, traumeforløsning, chockbehandling, motivation-  og præstation og spirituelle issues, som din klient måtte ønske belyst og forløst.

DK´S MEST ERFARNE CPHI INSTRUKTØR GØR DIG TIL EN SKARP OG GRUNDIG HYPNOTERAPEUT.

Hos Westh Hypnoseuddannelser bliver du undervist af Karen Westh Nielsen, grundlægger og indehaver af Westh Hypnose. Karen er den første CPHI i DK, hun har  undervist flest hold,  i længst tid (siden 2010) og er den hypnoterapeut i DK, som haft flest klienter igennem 5-PATH forløb. Hun modtog som den første i DK CPHI Award og the Year i 2014 og er den mest grundige, skarpe og krævende underviser du finder.

CENTRALT BELIGGENDE KURSUSCENTER I VAMDRUP V. KOLDING.

Hypnoseuddannelsens fysiske undervisningsdel foregår på kursuscentret “Få Det Bedre” ved Vamdrup/ Kolding.

Kursuscentret er istandsat og skønt landsted: her har du med smuk sø og græssende får som udsigt i dine pauser. Der oser af fred og ro – og vi har rigeligt med plads til både ben og UV materialer. Hos Westh sidder du ikke tæt skulder mod skulder, men kan trække vejret og have plads til dine noter (som du får mange af).

Læs mere om kursuscentret HER.

Hvis du bor langt væk fra kursusstedet – og/eller hvis du blot ønsker, at dine undervisningsdage kun skal handle om hypnose –  så kan du vælge at booke overnatning på det nærliggende B&B, Enghøjgaard. Her tilbydes store og lyse værelser​ til en yderst fornuftig pris. Enghøjgaard ligger 2 km fra kursustedet Få Det Bedre. Der går tog til Vamdrup ca. 4,5 km. fra Få Det Bedre.​​

Læs mere om B&B Enghøjgaard HER.

Dette er hypnoseuddannelse af den højeste kvalitet i Jylland og hypnoseuddannelse til dig fra Fyn. Westh Hypnoseuddannelse tiltrækker også kursister fra Sjælland og Norge.