Repeated training

HYPNOSEUDDANNELSEN – Repeated Training

Som en særlig gestus til de hypnoterapeuter, som virkeligt ønsker at gå i dybden, få vendt deres faglighed en ekstra gang og få forankret deres færdigheder særligt godt, giver Westh Hypnoseuddannelser mulighed for, at du kan deltage på 1. semester endnu en gang – uden betaling for selve undervisningen.

Denne mulighed er en “no brainer” for dig, som virkeligt er dedikeret og ønsker at forstår dit fag helt til bunds. Du kender sikkert udsagnet, at ”hvis du vil være dygtig til noget, så skal du undervise i det”. Den næstbedste mulighed er, at gå igennem dinteori og træning endnu en gang.

Repeated Training er et tilbud til dig fra mig indenfor det første 2 år efter du har taget dit 1. semester på hypnoseuddannelsen hos Westh.

Men Repeated Training er ikke blot en gentagelse af din Hypnose Uddannelse med ekstra 133 lektioner.  Jeg stiller ekstra opgaver til dig, du vil blive inddraget og udfordret i væsentlig større grad og du får en ekstra dybde og dimension på din læring, som ingen af mine Repeated Training kursister har villet undvære.

Repeated Training er til dig, som

  • Brænder så meget for hypnosefaget, at ekstra gratis uddannelse er et MUST.
  • Forstår, at “second time around” giver nye vinkler og dybde på din læring.
  • Ønsker at gentage teori og praksisøvelser – men med en baggrund, hvor du nu har egen, og måske endda betydelig, praksiserfaring.
  • Af personlige årsager ikke kom fuldt ud i gang med at praktisere efter endt uddannelse første gang – og nu er parat til at sætte fulde sejl under dine hypnoseaktiviteter.
  • Er parat til at påtage dig en udvidet rolle på uddannelsen.
  • Er parat til at blive udfordret og testet på din allerede eksisterende viden og erfaring – og få skærpet dine hypnosesanser ekstra meget.
  • Er villig til at dele ud af din viden og erfaring i det omfang, det passer ind i undervisningen.

Betingelser og forudsætninger for deltagelse på Repeated Training.

Det siger sig selv, at denne mulighed er vildt populær blandt Westh Hypnoseuddannelsers hypnoterapeuter. Det betyder, at der nogen gange er venteliste på at få mulighed for at deltage på Repeated Training. Du skal derfor skrive dig op i god tid, hvis du ønsker at få mulighed for at komme med.

Der opkræves kr. 1.800,- for kursuspladsen, the/kaffe/frugt. Men de 12 dages undervisning er uden beregning.

Ved store revisioner af uddannelsesmaterialer, er det en forudsætning for deltagelse, at du køber et nyt sæt af disse og der kan i disse tilfælde komme ekstra udgifter oven i de kr. 1.800,-.

Ved ønske om deltagelse på denne del skal du skrives op på eventuel venteliste hos Westh Hypnoseuddannelse. Deltagelse forudsætter, at der udbydes hold og at der er plads på disse.

Nye kursister har altid fortrinsret til en plads.

Repeated Training er altså en ekstraordinær mulighed, som du kan ansøge Westh Hypnose om –

ikke et krav eller en rettighed du opnår.