Personlige forløb.

personlige forløb

DU ER HELT UNIK – OG DIN PROBLEMSTILLING ER HELT SÆRLIG.

Derfor vil en varig løsning på dit problem aldrig nogen sinde blive en “ONE SIZE” model.

Jeg skræddersyer alle forløb ud fra din unikke personlighed, historik, problemstilling, behov og ønsker. Og jeg gør det på en måde, så du kommer bedst muligt i mål, hurtigst muligt.

Det betyder, at der helt realistisk kan være en del ting for dig at få bearbejdet. Og andre gange kan det måske overraske dig, hvor relativt kort tid det tager, at opnå store og livsvarige forandringer.

De metoder og processer jeg anvender er effektive og giver hurtige resultater – og vi trækker aldrig tingene i langdrag. Et forløb varer typisk fra 4 uger til 12 uger – alt efter, hvor intensivt vi planlægger din forandringsproces. På denne korte tid er det muligt for langt de fleste, at få bund i selv livslange, invaliderende problemstillinger. Hvis du står til at miste dit ægteskab, din relation til dine børn, din evne til at præstere og beholde dit job eller avancere i dit job – så er dette tidsrum forbavsende kort tid. Men helt realistisk såfremt du er parat og har truffet en ægte beslutning og er committet.

Realistiske forhåbninger i disse forløb, som jeg tilbyder dig er helt klart det, der andre steder kaldes optimistiske. Er du parat til det?

Jeg tilbyder dig nemlig ikke blot  Lamborghini modellen metodemæssigt – jeg er også en yderst erfaren chauffør, der har “transporteret” flere passagerer igennem vildt terræn, i flere år end nogen anden “Lamborghini chauffør” i DK (Jeg har undervist og certificeret de dygtigste procesorienterede 5-PATH hypnoterapeuter, som du finder på markedet).

Første skridt til at komme i mål er at gøre forarbejdet grundigt. Alle forløb starter med en zoom samtale, hvor vi møder hinanden online, men som i et LIVE møde.

På dette møder stiller jeg dig en række uddybende spørgsmål om din problemstilling – det er nødvendigt for, at jeg kan vurdere og træffe beslutning om, hvorvidt vi er det rigtigt match i forhold til, at du får dit problem fuldt løst. Du får også mulighed for at stille mig alle de spørgsmål, som du måtte ønske at få svar på – så du kan kan træffe beslutning på et oplyst grundlag.

Såfremt jeg vurderer, at der er grundlag herfor, så giver jeg dig et tilbud ved afslutningen af vores samtale, som du kan beslutte dig for om du vil tage imod.

Herefter går dit forløb i gang – hurtigst muligt.

Du tænker sikkert, at det gerne skulle have været i går, at du havde haft din forandring?

Det er helt naturligt og forståeligt.

Din utålmodighed er en fantastisk drivkraft, som du kun skal være glad for.

Men.

Ind imellem er der brug for procestid. Og det er ikke altid, at hverken du eller jeg ved, hvornår og hvor meget du har brug for dette. Derfor skræddersyer jeg som udgangspunkt dit forløb så intenst og hurtigt som muligt – men med mulighed for, at vi sammen laver en timeout eler en re-kallibrering af dit forløb, hvis du undervejs oplever at have brug for mere procestid eller oplever, at “Pandores Æske” åbner sig og giver behov for et længere forløb med plads til flere forandringer.

Kom i gang nu!

Ansøg om dit uforpligtende og ganske gratis 45-60 minutters zoom møde ved at udfylde dette spørgeskema – jeg svarer dig på sms indenfor 48 timer efter din udfyldelse: https://form.jotformeu.com/83296226551359

Læs mere om dine kontaktmuligheder her.